Είσοδος Προφίλ Προϊόντα Επικοινωνία English
Ποιοί είμαστε
Προφίλ Η ΝΕΣΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. (πρώην PET HELLAS LTD) από την ίδρυση της το 1978 , βρίσκεται στο Βόρειο Ελληνικό γεωγραφικό χώρο, στο Νομό Ξάνθης. Έχει ως κύρια δραστηριότητα της την επεξεργασία και κονσερβοποίηση κηπευτικών προϊόντων.
Σήμερα, διανύοντας την τρίτη δεκαετία εργασιών της, έχει να επιδείξει με τη συνεχή ανοδική της πορεία προϊόντα άριστης ποιότητος, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση σε δυνατότητα παραγωγής στον τομέα της στον Ελληνικό Χώρο.
Η βασική της διαφορά όμως από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό, είναι η τοποθεσία των εγκαταστάσεων της. Στην καρδιά της κοιλάδας του ποταμού ΝΕΣΤΟΥ, της δίνεται η μοναδική δυνατότητα να συσκευάζει τα φρέσκα κηπευτικά λίγες μόλις ώρες μετά την συγκομιδή τους. Με τον τρόπο αυτό διαθέτει στην αγορά προϊόντα με όλη τους τη φρεσκάδα, νοστιμιά και περιεκτικότητα βιταμινών.
Οι εγκαταστάσεις της ΝΕΣΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο και αποτελούνται από 4.000 τμ χώροι παραγωγής και επεξεργασίας προϊόντων και από 5.500 τμ χώροι αποθήκευσης έτοιμων προϊόντων. Εξοπλισμένες με όλες τις προδιαγραφές των σύγχρονων απαιτήσεων της εποχής μας.
Τα γραφεία και η έδρα της επιχείρησης καθώς και αποθηκευτικοί χώροι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στον ελληνικό χώρο βρίσκονται στην θεσσαλονίκη.